Sveča KOCKA

 • Nagrobna sveča Kocka s parafinskim voskom v različnih barvah.

  Višina: 18 cm

  Teža:

  Čas gorenja: do 5 dni


  V Deželi sveč in daril najdete največjo ponudbo različnih nagrobnih sveč na slovenskem trgu – od parafinskih, elektronskih, steklenih, solarnih sveč in sveč na tekoči vosek pa vse do lesenih sveč, papirnatih sveč ter unikatnih sveč na kamenčku.


  Raznolika ponudba obsega tudi številne različne dizajne, izbirate pa lahko tudi med široko paleto barv in velikosti nagrobnih sveč. Celoten nabor najdete v zavihku Sveče.


  O nagrobnih svečah ...


  (Nagrobne) sveče imajo pomembno vlogo v procesu žalovanja. Prižiganje sveč na grobovih, spominskih mestih ali v svojem domu služi kot način izražanja žalosti, spoštovanja in spomina na ljubljene osebe, ki so preminule.

  Sveča predstavlja prisotnost in čast, ki jo izražajo žalujoči svojim ljubljenim, ko obiskujejo grobove in se spominjajo njihovega življenja. Večni plamen prinaša tudi občutek topline, upanja in duhovne povezanosti med žalujočimi in pokojnimi. Simbolizira upanje in novo rojstvo ter preminulim osvetljuje pot po smrti.  Opozorilo:

  1. Sveče predstavljajo odprti ogenj, zato je priporočljivo, da jih prižgete na varni razdalji od vnetljivih materialov.

  2. Sveče hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.

  3. Sveče so občutljive na vremenske razmere, kot so močan veter, dež ali sneg, zato jih postavite na varno mesto, ki ni izpostavljeno ekstremnim vremenskim razmeram. Pred prižigom jih postavite na ravno, stabilno podlago, ki je odporna na toploto in ne povzroča prevračanja.

  4. Po uporabi sveče odvrzite v za to namenjene zabojnike.

Sveča KOCKA

 • Ogledov:: 3578
 • Šifra: 3830045230677
 • Razpoložljivost: 1000
 • 2.10€
 • Brez DDV: 1.72€

Razpoložljive možnosti

Oznake: sveča, parafinska sveča